Haber

Ünlü şef Gürkan Topçu’yla birlikteliği bulunan Hadise bu kez de aşk iddialarını yalanlayarak sitem etti.

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sürekli gündemimizde olan Hadise hakkında yepyeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şef Gürkan Topçu’ya yakın olduğu söylenen ünlü müzisyenden bu kez bir açıklama geldi.

Şarkıları ve sahne şovlarıyla adından söz ettiren Hadise, son dönemde özel hayatıyla da magazin dünyasında gündem oluyor.

Aurasını ve dişil gücünü her ortamda konuşturmayı başaran ünlü müzisyenin her hareketi ayrı bir olaya dönüşüyor demek doğru olur.

Hatırlarsanız işadamı Mehmet Dinçerler’le kısa süreli bir evliliği olmuştu. Dinçerler’den boşanan Hadise ile ilgili aşk dedikoduları bitmedi.

Örneğin evliliği bittikten sonra Fransız kickboks şampiyonu Cyril Benzaquen ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’e aşık olduğu dedikodularının yayıldığı Hadise cephesinde yeni bir aşk tezi ortaya atıldı.

Şu ana kadar hakkında çıkan tüm haberleri kesin ve net bir şekilde yalanlayan başarılı müzisyenin, ünlü orkestra şefi Gürkan Topçu ile yakınlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Takvim’den Doğan Savaş’ın haberine göre; Hadise geçtiğimiz günlerde Topçu’yla buluştu ve birlikte yemek yedi.

Hatta Topçu’nun arkadaşları ve Hadise için kilosu 12 bin dolar (360 bin TL) değerindeki “Kobe” etini pişirdiği bile iddia edildi.

Hatta ünlü şefle uzun süre sohbet ettiği bile konuşulan Hadise, aşk dedikodularının hızla yayılmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Hadise’nin paylaşımında şu ifadelere yer verildi: “Sanırım seninle konuşmak istediğim bir şey var, kızmak ya da kızmak için değil ama doğru ifade etmem gerekirse.”

‘Müzik mesleğim için yoğun bir şekilde çalışmaya başladığımda tabii ki gündemde ve ilgi odağı olmanın heyecanını ve arzusunu hissettim. Ama aynı zamanda bunun da bir bedeli olacağının farkındaydım. Özellikle son zamanlarda baktığımda; Adımın anıldığı, aşk hikayelerimin yazıldığı insanları artık ben bile takip edemiyorum, sayamıyorum. Gerçekten bu durumun bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybedeceğini düşünüyordum, en azından öyle umuyordum ama bu durum ısrarla devam ediyor ve bu haberle baş başa kalmaktan oldukça yoruldum. Tüm bu karmaşanın içinde neredeyse istesem bile kimseyi hayatıma alamayacakmışım gibi geliyor.’

“Ama tekrar söylemek istiyorum ki, eğer gerçekten değer verdiğim biri hayatıma girerse, bunu seninle paylaşacağımı bilmeni isterim. Çünkü aşkı ve aşık olmayı çok seviyorum. Emin ol, zamanı geldiğinde.” Duygularımı her zaman olduğu gibi özgürce ifade edeceğim.”

Hadise’nin yazısını sizler için buraya bırakıyoruz….

Bu konuyla ilgili niyetiniz nedir? Haydi yorumlara…

menemen-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu