Yaşam

Leaffall hangi yıl çekildi? Leaffall çekim yılı ne zaman, hangi tarih?

yaprak dökümü hangi yıl çekildi sorusu bazen en çok araştırılan konuların ortasında yer almaktadır. yaprak dökümü 2006-2010 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan, yönetmenliğini Ay İmal’ın yaptığı aile ve drama Türk televizyon dizisidir. Ömrünü biri erkek beş çocuğuna güzel fikirler ve temiz bir kişilik kazandırmaya adayan Ali Rıza Bey, Türkiye’deki haksızlıklara göz yumması istenince kaymakamlıktan istifa eder. bir olay Peki Leaffall hangi yılda çekildi? Leaffall çekim yılı ne zaman, hangi tarih?

YAPRAK DÖKÜMÜ HANGİ YIL YAPILDI?

Yaprak Dökümü’nün ilk bölümü 13 Eylül 2005’te yayınlandı. Toplam 174 bölüm olan dizinin son bölümü 29 Aralık 2010’da ekrana geldi. Dizinin simgesi haline gelen konak birçok üzücü sahnenin yaşandığı, İstanbul’un en popüler semtlerinden biri olan Beylerbeyi’nde bulunuyor. Günümüzde de dizinin bazı bölümleri yayınlanmaya devam etmekte ve izleyicilerin ilgisini çekmektedir.

YAPRAK KAÇ BÖLÜM ALDI?

Yaprak Dökümü, Reşat Nuri Güntekin tarafından yazılan Türk esintili bir aile ve dramatik tıp televizyon dizisidir. Dizinin başından sonuna kadar yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturuyor. Kanal D’de yayınlanan dizi 174 bölüm olarak planlandı ve planlandığı gibi 174 bölüm sonunda sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu